Оформлення землі

Кожен громадянин республіки Україна відповідно до статті номер сто двадцять одна Земельного кодексу України володіє правом на абсолютно безкоштовну приватизацію земельної ділянки, яка уповноважив передати ділянку з державного фонду до Ради народних депутатів саме в тому районі, в якому земля розташована.

Вам необхідно:

Якщо ви хочете приватизувати свою землю, то вам потрібно підготувати деякі документи:

- Оригінал остаточного рішення місцевого самоврядування щодо отримання дозволів на приватизацію того чи іншої земельної ділянки .

- Копію ідентифікаційного коду та всіх сторінок паспорта.

- Довідка відповідної установи про ваше користуванні тим чи іншим земельною ділянкою.

- Акт погодження та встановлення меж оформлення землі, зверніть увагу, завірений державними органами місцевого самоврядування . Крім того, повинні обов'язково бути підписи власників інших сусідніх земель.

- Виписка з ген . плану забудови або з проекту формування, де має бути вказано розташування конкретної ділянки, завірена, знову-таки, органами місцевого самоврядування .

- У разі наявності на даній ділянці будівель, потрібні документи на дану нерухомість .

Інструкція

По-перше, потрібно подати до сільради заяву, в юриспруденції якого ваша земельна ділянка знаходиться. Обов'язково потрібно вказати мету її використання і розміри землі . Після узгодження з різними чиновниками, вам буде видаватися дозвіл на отримання та розробку того чи іншого проекту землевідведення та технічної документації .

По-друге, потрібно сплатити земельний податок.

По-третє, потрібно оформити акт на земельну ділянку і розробити проекту землевідведення для цієї ділянки.

Для цього повинен бути виконаний завмер землі. Межі оформлення землі потрібно обов'язково узгодити з власниками прилеглих ділянок, про що теж складається акт. Землевпорядники повинні оформити кадастровий план . Після узгодження ваше проекту природоохоронними, землевпорядними та санітарними органами, комітетом містобудування та архітектури, рада народних депутатів повинен його передати для прийняття рішення до міської ради .

По-четверте, при затвердженні проекту землевідведення здійснюється технічна документація, під час розробки якої підтверджується ваше право на земельну ділянку.

Корисні рекомендації.

Для оформлення технічної документації необхідно :

- Підписаний з сусідніми ділянками акт погодження меж ;

- Геодезичні роботи - виміри і опис території ;

- Право на забудову.



Самые популярные записи блога

Лучшие статусы соц.сетей со всего интернета. ArtKiev Design Studio